Сватбени покани красиво и очаквано

Съвсем скоро ще дойде най-значимото събитие в живота на младоженците, тяхната сватба, началото на техния съвместен житейски път.

От младоженците се изисква внимателно да обмислят всичко, което е свързано с техния съкровен празничен ден и да извършат подготвителните етапи. Необходимо е не само да се погрижите за сватбената рокля, елегантния костюмм и красивата лимузина, но и да поръчате Вашите специални сватбени покани. Ние сме My pretty wedding и можем да Ви съдействаме. Потърсете ни!

гр. София, ж.к. „Младост – 1“, ул. „Никола Генадиев“ , тел.: 0888 42 62 10 

Поканата не е просто формалност, която ще уведоми бъдещите гости на тържеството. Поканата е сравнима с визитна картичка за предстоящо събитие. Предстоящото щастливо събитие ще донесе красив текст на поканата, който изберете за гостите. Може би имате свой собствен текст за покана за сватба, подгответе го, а сватбената агенция или печатница ще се погрижи да го разпечата с удоволствие в поканите.

Вие можете да закупите сватбените Ви покани.

С лъскаво или матово текстурирано покритие.

Текстурирано фолио с релефен и жив ситопечат.

С деликатни модели на лазерно рязане и UV лакиране.

Със стикери за пликове.

Моделите могат да бъдат в класически, романтични, хумористичен стил.

Закупуването на поканени карти ще ви спести от намирането на подходящите сватбени принадлежности. Ще предложим най-добрите варианти! Сега не е необходимо да купувате мъниста, да лепите панделки и да композирате стихове, да търсите снимки и да въвеждате имената на гостите.

Какво могат да направят за Вас за сватбените Ви покани специалистите от сватбените агенции, какво ще правят?

Ето какво, например:

Ще подберем покани за темата и цвета на сватбата, възрастта на гостите, настроението им.

Ще назовем всеки гост по име, ще изберем подходящата форма на обжалване в поканата.

Можете да поръчате Вашите сватбени покани в ярък акварелен дизайн и всякакъв декоративен дизайн. Изберете продуктите за печат на избраната от Вас сватбена агенция – накарайте гостите да гледат празника си с възторжени очи! Ще имате невероятно изработени сватбени покани.

Вашият коментар