Прахосмукачки роботи Roomba 680 – всичко, което трябва да знаете Част 1

Правилно ли е за вас? Ако искате да знаете всички подробности, продължете да четете. В този преглед ще разгледаме подробно какво правят прахосмукачки роботи Roomba 680 и къде не достигат.

Ако просто искате кратката версия, ето долният ред: 680 е основен, но надежден робот за хора, които нямат сложни домашни подредби или се нуждаят от интелигентни домашни интеграции .

За кого са прахосмукачки роботи Roomba 680

  1. Не е необходимо да разчитате на дистанционни управления и мобилни устройства.
  2. Не търсите да се интегрирате с други умни домашни устройства.
  3. Имате нужда от надежден вакуум, за да поддържате всички видове под чисти.

Функции и опции

Нека да разгледаме по-подробно признанията и характеристиките, които Roomba 680 има (или няма).

Когато iRobot остави никел-метал-хидридните батерии зад себе си в замяна на литиево-йонните, това беше добро нещо. Литиево-йонните батерии се зареждат по-бързо, издържат по-дълго и имат по-дълъг живот за цикли на презареждане.

Серията 600 обаче използва или батерия от 2200 mAh или 2600mAh. За техните цели се справят добре, макар че бих искал да видя батерия от 3000mAh или по-висока. Времето за презареждане на 680 е само около три часа , което е средно за индустрията.

Времето на изпълнение е важното число и прахосмукачки роботи Roomba 680 заявяват, че батерията им ще издържи до 60 минути. 

Повече за батерията

Твърде много фактори навлизат в това, което причинява източване на батерията. Като цяло няма да видите пълните 60 минути в дома си. Въпреки това, тъй като няма много функции и опции, работещи на машината, ще получите добра средна стойност от около 45 до 50 минути .

Това трябва да е достатъчно време, за да покриете до 100 квадратни метра напълно. В зависимост от количеството килим и колко е мръсен, вероятно дори повече.

Добрата новина е, че ако роботът ви изчерпи мощността на батерията, той ще спре да почиства и ще се върне в докинг станцията самостоятелно, за да се презареди. Това, което няма да направи обаче, е да се възобнови почистването, след като батерията се зареди.

Ако роботът се нуждае от презареждане в средата на почистващия цикъл, ще трябва да го рестартирате ръчно, като използвате локалните контроли на самия уред. В противен случай ще изчака до следващото планирано време за почистване, за да опита отново.

Към Част 2

Вашият коментар