Турски интериорни врати

Производството на турски интериорни врати е представено от AGT. Който от своя страна е един от трите най-добри производители на мебели в света! В продължение на почти тридесет години тази марка произвежда надеждни врати със собствен дизайн. И доставя своите продукти в повече от четиридесет страни по света. Турски интериорни врати са комбинация от бъдещето. (Съвременни технологии) и миналото (лоялност към традициите, класиката на формите и цветовете). Те са напреднали разработки и уникален дизайн, и най -важното, те са неоспоримо качество. Потвърждение за надеждност и издръжливост е сертификатът ISO 9001-2000, което означава, че вашите врати са вашата защита, уют и комфорт.

Турските врати са интелигентния избор

Само си представете: AGT е един от трите водещи производители на врати. Което означава, че продуктите се радват на безпрецедентен успех не само в самата Турция, но и по целия свят. Какво е ключът към успеха на тази марка?! Първо, това е модерно висококачествено оборудване във всички фабрики. Което ви позволява да изпълнявате най-необичайните задачи, да правите невъзможното както в дизайна, така и в самия механизъм. Второ, това е материал, само с високо качество и от надеждни доставчици. Екологично чист, което е много важно в днешно време. Трето, това е огромен асортимент, който ви позволява да изберете врата за всеки интериор. За всяка задача и за всеки бюджет. Четвърто, това е уникален и неподражаем дизайн. Много квалифицирани специалисти работят по дизайнерски разработки, което прави турски интериорни врати стилни и търсени.

Дясната врата е ключът към успеха

Асортиментът от врати на турския производител AGT е толкова обширен, че е наистина трудно да се ориентирате веднага. За да улесним избора ви, ето няколко прости, но не по -малко полезни съвета:

– Изборът на „правилната“ врата започва с определянето на материала, от който тя трябва да бъде направена. Всичко зависи от помещението, където ще се монтира вратата. Степента на натоварване и околния интериор и, разбира се, бюджетът, отпуснат за покупката.