Още все важни неща за детски килими

Много казахме дотук за качествата на детски килими.

Единственото ограничение, което съществува по отношение на PVC моделите, е забраната за контакт с цветни пигменти. Големи петна от бои и флумастери, моркови или цвекло, нар или боровинки може да не се премахнат напълно.

PVC образователните детски килими са много издръжливи, можете да ги използвате дълги години с цялото семейство.

Всички PVC детски килими са двулицеви, от една страна по-често по-детински десен, а от друга винаги стилен интериорен принт.

PVC образователната постелка се почиства и дезинфекцира лесно. Удобен е за йога и фитнес. Той перфектно предпазва от студа и от шумни съседи. Благодарение на еластичната структура работи като ортопедична стелка – предпазва от плоскостъпие и облекчава стреса от натоварените през деня крака.

В нашия онлайн магазин можете да закупите много висококачествени образователни детски килими за деца от бебенца до 7 години.

Развиващите детски килими са предназначени за деца, произведени според всички изисквания, притежават международен сертификат за качество SGS. Това означава, че те са екологични и абсолютно безопасни за деца и са одобрени за употреба от първите дни от живота на бебето. Така че изборът е Ваш.

Купуваме килим за детската стая за момиче

Красивият килим на пода създава уютна атмосфера и хармонизира пространството. Този елемент на декора изглежда особено подходящ в детската стая. Казваме ви на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате килим за детска стая за момиче, така че килимът не само да радва с външния си вид, но и да изпълнява редица други също толкова важни функции.

Основни критерии за избор на детски килими

Когато избирате килим за детска стая за момиче, трябва да обърнете внимание на следните параметри.

  • Материал

Идеален вариант за декориране на детска стая е PVC килим. Това е напълно безопасен, устойчив на околната среда материал, адаптиран за използване в зони с повишени хигиенни изисквания.

  • Дължина на купчината

Забравете косметичните килими, които натрупват прах! Новите технологии позволяват да се произвеждат оригинални килими без власинки от поливинилхлорид (PVC) и полиетилен (PE), които не абсорбират мръсотия, имат отлична водоотблъскваща способност и запазват своя вид без сложна поддръжка.