Най-често задаваните въпроси за прането на матраците

Най-често задаваните въпроси за прането на матраците.

Колко време ще отнеме почистването и прането на един матрак?

  • Средното време за почистване и пране на един двулицев матрак от двете му страни е около 1 час.

Безопасно ли е химическото чистене на дома ви и безопасен ли е матракът след това?

  • Да. Извършването на химическо чистене и пране у дома е безопасна процедура. Използваните продукти като например за пране на матрак са неалергични и безвредни за хора и животни. Те се измиват напълно с вода, така че след почистване матракът също е напълно безопасен за употреба.

Колко време ще отнеме да изсъхне матрака?

  • Средно около 4-5 часа.

Има ли гаранция, че матракът ще бъде чист?

  • Да, ние гарантираме чистотата на изпрания матрак. Въпреки това, ако след напускане на техника в рамките на 24 часа откриете петна или петна от почистващи продукти, които не са били почистени, ще бъде извършено повторно почистване за наша сметка. Гаранцията за прането на матрак не важи за някои видове стари петна, както и за петна, причинени от самопочистване с битова химия.

Възможно ли е да се премахне миризмата и от матрака?

-Неприятните миризми ще бъдат отстранени по време на процеса на почистване, пране на матрака и изплакване на продукта. При желание матракът може да бъде допълнително обработен с аромати.

По време на употреба матраците се задръстват с прах, абсорбират миризми и случайно разляти напитки. Тапицерията (обикновено бяла) с петна изглежда небрежна, на мръсни места се натрупват вредни бактерии. Малките деца и животни често оставят неприятни изненади на постелките, в резултат на което урината кристализира в постелята, която започва да мирише лошо. За да се отървете от неприятната миризма, трябва да почистите дълбоко матрака, което е невъзможно да направите сами.

Най-голямата опасност са акарите. Отпадъчните продукти на паразитите съдържат протеини и антигени, които провокират пристъпи на астма, ринит, конюнктивит, сърбеж по кожата и обриви.

Въпроси за прането на матраците, та те са толкова много..Ние ще Ви отговорим на всичките въпроси. Свържете се тук с нас.