Какво ще измислим за приближаващото коледно парти

Празничното печене е абсолютно задължително по това време на годината, така че няколко коледно парти в този списък се съсредоточават върху сладките изкушения – коледарско парти с горещ шоколад, украсяване на коледни бисквитки или много популярната размяна на бисквитки, където гостите носят своите любими и всички се прибират вкъщи с кутия различни празнични екстри.

Независимо дали търсите идеи за работно коледно парти или необичайни идеи за коледно парти. За да опитате нещо различно тази година, ние знаем, че ще намерите вдъхновение за разпространение на празнична магия точно тук. От класическо вино и сирене (с впечатляваща дъска за колбаси, разбира се). До парти с костюми „елате като любимия си герой от коледен филм“ (и честно казано всичко между тях), надяваме се, че вашият празничен сезон е весел и светъл и календарът ви е пълен с партита!

Коледното парти на Дядо Коледа

Организирайте как Дядо Коледа идва в града! Помолете член на семейството, приятел или наемете професионалист да посети Вашето празнично коледно парти. Децата ще бъдат особено развълнувани, когато Дядо Коледа се появи (бонус точки, ако е в шейната си и тя е пълна с подаръци!). Раздайте шапки на Дядо Коледа на всички Ваши гости, за да почетете мъжа в червено.

Филмов маратон Коледно парти

Запалете огън, свийте се със семейството и приятелите си и се потопете в духа на сезона с любимите си ваканционни филми. Като „Полярен експрес“, „Сам вкъщи“ и „Чудо на 34-та улица“. Сервирайте пресни пуканки с незадължителни гарнитури като пармезан, черен пипер, канелена захар или всякакви подправки за франзели (толкова добре!).

Сервирайте любимите бонбони от киносалона в мини форми за тарт. Особено харесваме таблото с букви „Сега се играе“, което напомня на театрална шатра! Ще се получи едно филмово парти. Забавлявайте се и се радвайте на възможността да сте заедно в това вълшебно коледно време с Вашето чудесно парти.