Защо туристическите агенти са най-добрият избор при планиране на сватбено пътешествие

Ето един въпрос, който много често се среща в социалните мрежи. Имам ли нужда от туристическите агенти, който да помогне с моята плажна сватба? Това няма ли да увеличи разходите?

По-долу са основните причини, поради които трябва да използвате туристически агент за вашата сватба.

Топ 5 причини да използвате туристическите агенти за вашата дестинационна сватба:

  1. Обикновено техните услуги са безплатни!
  2. Експертни съвети и познания за дестинациите, пакетите и курортите
  3. Туристическите агенции намират най-добрите цени и допълнителни отстъпки
  4. Те се грижат за цялата логистика
  5. Те са на разположение в случай на проблеми или спешни случаи

Техните услуги са безплатни

Да, правилно прочетохте! Използването на туристически агент в повечето случаи не ви струва повече. Някои агенции начисляват такса за планиране, но трябва да ви уведомят предварително. Много от тях не таксуват нищо. Не само това, но и ви предоставят най-добрите цени, условия на плащане и отстъпки. Как печелят пари, питате? Те получават комисионни за стаите, резервирани от вас и вашите гости.

Няма ли това да ми оскъпи тогава? не. Цените на стаите, които туроператорът или хотелите предоставят на агентите, са същите или дори по-добри от тези от хотела директно.

Туристическият агент е просто още един канал за продажба на продуктите на хотела. Всъщност Expedia, Booking, Priceline и т.н. са самите туристически агенции и на всичкото отгоре, поради тяхната покупателна способност, туроператорите обикновено предлагат по-добри отстъпки от директните хотели.

Експертни съвети и познания за дестинации, пакети и курорти

Агентите са специализирани и опитни професионалисти. Те са обучени, имат страхотни ресурси и страхотни познания за дестинациите, курортите, сватбените пакети и сватбените места, за да ви помогнат да намерите най-доброто място за вас и да осигурят добавена стойност, когато резервирате вашата сватба в дестинация.

Те имат контакти в индустрията, които им улесняват достигането до хотели и решаването на проблеми. Ако някога сте се чувствали претоварени, опитвайки се да намерите идеи или най-доброто място за вашата дестинационна сватба, това е напълно нормално! Има много опции. Работата на туристическия агент е да знае тези опции и да ви помогне да намерите най-добрата за вас и вашите гости въз основа на вашите нужди.

Освен това групите не са същите като индивидуалните резервации. Разполагате с различни опции, като например договорна група или експресна група. Има различни опции за депозит и плащане, както и възможности за застраховка при пътуване. Сватбен туристически агент по дестинация е там, за да ви помогне и да се увери, че получавате най-добрите условия. Да имате добър туристически агент е като да имате професионален треньор, който ви помага да разберете най-добрите опции.

Туристическите агенции намират най-добрите цени и допълнителни отстъпки

Туристическите агенти могат да работят директно с хотелите, но по-често те работят с туроператор, който купува стаи от хотела на едро, поради което получават по-добри цени. Освен това те получават и допълнителни отстъпки и отстъпки в зависимост от курорта. Например, след заплащане на определено количество стаи, можете да получите безплатна стая или надграждане на стаята. Дори частни трансфери вместо споделени. Агентите знаят за промоциите, предлагани от различните хотелски вериги и туроператори и могат да се уверят, че ще получите най-доброто за парите си!

Те се грижат за цялата логистика

Сватбен туристически агент по дестинация ще се погрижи за цялата логистика за вашата група. Те ще отговорят на всички въпроси на гостите ви относно курорта, надстройките на стаите, летищните трансфери и дестинацията, както и ще помогнат при всякакви промени и ще отстранят проблеми, които биха могли да възникнат.

Чичо Боби смята, че Мексико е опасно, изпратете го при вашия агент. Вашият богат брат или сестра иска мезонет вместо стандартна стая, изпратете го при вашия агент. Братовчед Даниел иска да добави новия си любовен интерес към резервациите си, изпратете го до вашия агент. Вашият агент ще се погрижи за тях вместо вас и ще се увери, че всичко върви гладко, за да сте без стрес.

Времето е ценна стока и управлението на въпросите и очакванията на всеки, когато става въпрос за плановете за пътуване, може да бъде много досадно. Агентът ще бъде съотборникът, от който се нуждаете, за да се погрижите за всичко това, за да можете да се концентрирате върху важната част от това пътуване, вашата сватба!

Те са на разположение в случай на проблеми или спешни случаи

Всички искаме всичко да е перфектно, но не винаги се получава така, както сме планирали. Пропуснати полети, добавки или отмяна в последния момент, проблеми с транспорта. Много неща могат да се случат.

Опитвали ли сте някога да се обадите на Expedia или подобен Call Center, за да разрешите проблем? Може да стане много разочароващо! Това е причината вашият туристически агент да е там, за да помогне и да се увери, че всички пътуващи безопасно ще стигнат до местоназначението си.