Дамската чанта от естествена кожа

Дамската чанта от естествена кожа

Всеки ден почти всеки използва такъв познат за всеки аксесоар като чанта. Това е удобно средство за съхранение и носене на необходимите неща, които винаги можете да вземете със себе си. Тъй като често използваме този продукт, той трябва да бъде не само красив и удобен, но, разбира се, изработен от висококачествени материали в съответствие с всички производствени технологии.

Как да изберем качествена чанта от естествена кожа, която да издържи повече от една година? Нека се опитаме да разберем този проблем.

Дамската чанта от естествена кожа. Ако решите да закупите дамска чанта от естествена кожа, тогава трябва да подходите изключително отговорно по този въпрос, защото съвременният пазар е пълен с фалшификати. Следвайки нашите съвети, ще ви бъде много по-лесно да намерите качествена чанта.

  1. На първо място, когато избирате кожена чанта, обърнете внимание на характеристика на естествената кожа като задържане на топлина. Това може лесно да се провери дори докато сте в магазина. Задръжте чантата за дръжките известно време, след което я освободете. Ако те са се затоплили, това е естествена кожа. Заместител на естествената кожа остават хладни.
  2. Аксесоарът от естествена кожа има специфична миризма, но в никакъв случай натрапчива. Изкуствената кожа има силен, устойчив аромат, който веднага ще усетите.
  3. Добре изработената чанта има перфектни шевове. При производството на кожен аксесоар се използват полиестерни и копринени конци. Ако откриете памучни конци във връзката на части от продукта, трябва да внимавате – може би пред вас има фалшификат. Шевовете на чантата трябва да са прави и гладки, а краищата на нишките да не стърчат от продукта.
  4. Когато избираме аксесоар, нека оценим не само външните му параметри, но и не забравяйте да погледнете и интериора. Хастар, ципове, качествената чанта трябва да е идеална както отвън, така и отвътре.

Производителите на аксесоари от естествена кожа се опитват да използват различни декоративни части на продукта до минимум: кристали, ключодържатели, нитове и др. В края на краищата основната украса на такъв продукт трябва да бъде самата кожа.