Фитнес уреди за тренировка за раменете

5 най-добри  фитнес уреди за тренировка за раменете за подобрена мобилност

Отминаха дните, когато бодибилдърите изграждаха силата на раменете си само с помощта на дъмбели. В момента на пазара има гама от най-добрите фитнес уреди за тренировка на раменете, които вършат работа. Сега за секси и силно рамо не е нужно да докосвате дъмбела, а да използвате фитнес уредите за рамене. Машините предоставят по-гъвкав метод за изграждане на раменни мускули и тренировка в сравнение с гири или други методи. Човек обаче трябва да е наясно и с правилния фитнес уред, която може да им помогне да извлекат максимума от ежедневната си тренировка.

Тук сме изброили 5-те най-добри фитнес уреди за тренировка на раменете, които трябва да осигурят подобрена мобилност и секси физика.

5 най-добри фитнес уреди за тренировка на раменете

Ето списък с най-добрите фитнес урди за, които ще дадат многостранна сила на раменете ви.

Раменна преса в седнало положение

Това е един от най-добрите фитнес уреди за тренировка на раменете, който пасва идеално на тялото ви. Машината за раменна преса в седнало положение има една глава и една ръкохватка. Човекът сяда на главата и дръжката се избутва право нагоре. Ако искате да работите и върху предното си рамо, можете да изберете леко наклонена машина.

Смит машина

Smith Machine е подобна на стойка за клек. Единствената разлика е лентата, която е фиксирана с помощта на плъзгащи се релси в случая на Smith Machine. Тези фитнес уреди се използват за извършване на множество тренировки за рамене, особено раменни преси. Ако сте от тези, които използват свободни тежести, тогава Smith Machine е най-подходящият за вас. Въпреки това може да се наложи да проверите дали можете да се справите с налягането на бара.

Кабелен кръст

Друг фитнес уред за рамене, която набира голяма популярност, е кросоувър машината с кабел. Те се състоят от успоредни колони, които са фиксирани в машината с подвижни макари. Тази структура на фитнес уреда позволява на човека да се движи в множество равнини и посоки. Това на свой ред кара мускулите ви да се движат в кръг, нагоре, надолу, надясно и наляво.

Фитнес уред за тренировка за раменете – странично повдигане

Известно е, че тази машина е създадена да доставя сила и е идеалния фитнес уред за изграждане на сила на раменете ви. Машината се състои от голяма опора на основната рамка, която помага за осигуряване на повече комфорт и стабилност. Най-добрата част от Lateral Raise Machine е нейното неутрално разпределение на тежестта. Благодарение на ефективните си резултати, той е известен като един от най-добрите уреди за тренировка на раменете на пазара.

Машина с кабелна ролка

Друго име в списъка с най-добрите машини за тренировка е Cable Pulley Machine. Това е универсален фитнес уред машина, която работи върху цели мускули на рамото ви. Това е една от най-универсалните машини, които се състоят от изолирани и комбинирани движения. Има постоянно напрежение в Cable Pulley Machine, което осигурява икономичен начин за изграждане на силни мускули.

Заключение

Най-добрите фитнес уреди за тренировка на раменете могат да направят значителна промяна в раменете ви. И има тонове тренировъчни машини, които да ви помогнат да станете по-силни, като тренирате всичките си мускули от раменете до долната част на гърба. Въпреки това, ключът към страхотното рамо е последователността и тренировката, която е насочена еднакво към всички мускули в областта. Така че, уверете се, че сте избрали правилния фитнес уред и насочете техниката към по-функционално рамо!