Още за прахосмукачките на батерии

Още за прахосмукачките на батерии

Предварителното проучване на всички технически характеристики и показатели на безжичната прахосмукачка улеснява избора на правилния модел. Правилният избор е ключът към по-нататъшната и дългосрочна висококачествена работа на домакинския уред.

Още за прахосмукачките на батерии. За какво са предназначени безжичните вакууми?

Модели на батерии за почистващо оборудване са необходими там, където няма достъп до стационарна мрежа. Ако трябва да почистите интериора на автомобила или да измиете прозорците му, имате нужда или от специална прахосмукачка за кола, която работи на акумулатора на автомобила, или от универсално домакинско безжично устройство.

Ако трябва да измиете прозорци във вашата лятна къща, беседка, беседка или на терасата, ще ви трябва акумулаторно устройство. Носачите и въжетата, които се заплитат под краката, не са най-добрите помощници, те могат да се заплитат и нараняват. Ако удължителят случайно се счупи, можете дори да получите електрическо нараняване.

За нас: Ние сме фирма Василиас Интернешънал ЕООД, София 1680 ул. “ Пирински проход“ 61А, ет. 4, Телефон за връзка с нас: +359 2 963 33 04. Очакваме Ви.

Ако трябва да събирате фин прах на тесни и труднодостъпни места – на високи рафтове, мецанини, корнизи – купете безжична прахосмукачка. На такива места е неудобно и понякога невъзможно да се работи със стационарен апарат.

Закупуването на самостоятелно почистващо оборудване ще ви спести от бъркотията с голям уред, ако самата мисъл за предстоящото изсмукване ви накара да потръпнете. Малко, леко, красиво устройство прилича на играчка и е също толкова лесно и приятно да се работи с него.

Какви са видовете безжични прахосмукачки

Разделението на безжичното оборудване за отстраняване на прах се основава на техните дизайнерски разлики. Ръчните прахосмукачки са едно цяло: корпус, дръжка и дюза за събиране на прах. Изправената прахосмукачка визуално е подобна на малък мрежов апарат с дълга дръжка. Роботизирана почистваща машина или роботизирана прахосмукачка е автономно устройство с четки, скрити в долната част на кутията и програмирани за определен режим на работа. По-долу ще разгледаме тези модели в съответните раздели.

Ръчни безжични прахосмукачки

Акумулаторните ръчни прахосмукачки са представени в широка гама. Това е най-популярният вид безжични агрегати. Техните предимства включват:

малки размери и тегло (от 0,61 кг до 1,6 кг);

автономност и мобилност (без захранващ кабел);

способността да се събира вода (не всички);

лекота на експлоатация и поддръжка.

Вашият коментар