Какви са ползите от естествения линк билдинг?

Ползи от естествения линк билдинг

Естественият линк билдинг действа с одобрения от други сайтове – колкото повече връзки имате, толкова повече хора ще разберат, че създавате качествено съдържание. Но как да получите всички тези връзки на първо място? В крайна сметка повечето хора искат да поставят връзки само към сайтове, които познават. Така че няма да намерите много, които искат да се свържат към вашия чисто нов уебсайт.

Предимства от натуралните връзки

  • Повече трафик на сайта: Може да имате голяма лоялност сред настоящите посетители, но всички сайтове трябва да генерират нов трафик. Линк билдинга Ви дава възможност да улавяте повече трафик от други уебсайтове. Това води до нови посетители за вашия собствен сайт.
  • По-висока видимост: Тъй като повече сайтове се свързват с вашия сайт, Вие ще се класирате по-добре в резултатите от търсачките. Това означава, че ако някой потърси вашата индустрия в Google, е по-вероятно да види Вас, вместо вашата конкуренция. Това е така, защото Google вижда всяка връзка към вашата страница потвърждение за качество. Така той изпраща потребителите си до качествени уебсайтове.
  • Нови взаимоотношения: Когато някой чете добро съдържание и види връзка, сочеща към създателя, вероятно ще щракне върху нея, за да научи повече за автора. След това този човек може да се регистрира за вашия бюлетин, да ви последва в социалните медии или да се абонира за вашия блог. Една проста връзка може да насърчи нови взаимоотношения между компаниите и потребителите. В съчетание с по-високо класиране при търсене, трафикът от препратки увеличава броя на посещенията на вашия сайт и увеличава онлайн приходите.

За повече популярност:

  • Осведоменост за марката: Когато хората знаят името на вашия бизнес, те могат да станат клиенти. Въпреки че това не е незабавен начин за генериране на нови потенциални клиенти, осведомеността за марката изгражда аудитория от потенциални нови клиенти, като гарантира, че те знаят кой сте, какво правите и как да ви намерят.
  • Повишена достоверност: Когато спечелите връзка от високопоставена публикация, можете да добавите логото на сайта като значка на уебсайта си. Това повишава доверието към вашата марка и води до повишени проценти на реализация. Google също ще Ви разглежда като по-висок авторитетен сайт и ще повиши класирането ви в резултатите от търсачките.

Това са само няколко предимства, които идват от линк билдинга, но те са и някои от най-важните. Ако искате да изпитате всички предимства, които може да предложи изграждането на връзки, започнете да го правите днес, за да можете да получите резултати!