Здраве, красота и процедури

Ще Ви разкажем за няколко супер интересни и необичайни процедури за здраве и красота.

Ние сме MaxHealthBg. Телефон за контакт с нас: 0896844229.

Вижте още за нас: https://www.maxhealthbg.com/

Процедури за здраве и красота

Месотерапия.

Това е методът на лечение, който измислиха италианците. За това има специален салон Salumoterapia. Тази процедура изглежда така: седнете на масата пред чиния с месо, наведете глава над тази чиния и ви покрийте с кърпа. Така че ще поседите.

Лечение на сено.

Въпреки че методът е стар, напоследък той е широко разпространен. Желаещи да  се появиха веднага. В хотел Heubad, Северна Италия. Ще легнете и покрити с влажно ферментирало сено. Как е полезно сеното? Подобрява състоянието на кожата, насърчава загубата на тегло и увеличава силата.

Процедури с огън.

Уплашен си дори да си го помислиш? Но да. И китайците са тези, които са измислиха този метод. О, как обичат да експериментират с огъня! Според самите експериментатори по този начин се премахват бръчките и тялото се тонизира. И това се прави по този начин: необходимата част от тялото се увива в кърпа, навлажнена в алкохол, подпалва се. Не всеки се осмелява … Но си има хора, ползващи се от тези процедури.

Криотерапия.

Това пък е точно обратното на огнената процедура за здраве.

И ето, новият японски метод, който набира популярност. Ще сбъдете потопени в резервоар със студена вода (ама много студена). Както на теория, той има благоприятен ефект върху дълголетието и психичното здраве.

За бирени вани говорихме. Още малко информация, защото е доста примамливо…

Къде, ясно, че е в Чешката република, тя се слави с бирата си. Там се правят такива бани за премахване на негативизма и за лечение на кожни заболявания. Но Германия и Австрия също вървят по този път. Освен това, можете да изпиете чаша бира едновременно.

Маска от куркума. Методът също е стар, но ефективен. Куркумата отпушва порите, премахва черните точки, прави кожата гладка. Според мен няма нужда да ходите никъде, можете да опитате тази маска у дома.

Вашият коментар