Вълнено бельо за всички възрасти

Особености и характеристики на дамското вълнено бельо

Префиксът „термо“ за мнозина се свързва със знак за термично затопляне. Много недобросъвестни продавачи се възползват от невежеството на клиентите и им продават най-обикновено бельо, убеждавайки ги, че има желания затоплящ ефект на всяко вълнено бельо.

Вълненото бельо се купува се за спокойни разходки в студа, спорт или планинско катерене. Можете да отидете на джогинг, сноуборд, колоездене, ски и кънки. Освен това вълненото бельо се взема от жени, занимаващи се с екстремен туризъм. Такива дрехи са изработени от материали с еластична структура, тя седи плътно по фигурата и не пречи на движението.

Разлики при термо бельото

Дамското термо вълнено бельо се отличава от обикновеното бельо по специалната структура на високотехнологичните вълнени материи. Те имат въздушен слой, който докосва тялото и се нагрява до комфортна температура. Въздушната възглавница създава правилния микроклимат, което намалява загубата на топлина при излизане навън.

Материята изпарява потта, извежда я навън, поради което тялото остава сухо и не губи енергия за затопляне след отстраняване на влагата. Температурата на тялото не се променя, не се охлажда, дори ако човек облече еднослоен продукт.

Дамското термо вълнено бельо обаче съвсем не е универсално. Въздушният слой на продуктите от различни линии е различен. Колкото по-обемна е тя, толкова повече въздух съдържа, толкова по-голям е слоят с оптимална телесна температура и съответно по-топли дрехите.

Предимства

Термо вълненото бельо за жени има много предимства. Седи идеално на фигурата на нежния пол от различни конструкции, не настръхва и не се повдига. Това облекло се отличава с разнообразие от слоеве, може да бъде класически шев и безшевни. Шевовете на продукта са плоски, така че вълненото бельо да не се откроява на фона на основното облекло.

Безшевните екземпляри са напълно уникални: в зависимост от дебелината на материала и технологията, използвана за тъкане на нишки, те могат да се носят дори под вечерно облекло (например, това могат да бъдат комплекти от термо шорти и термо ризи или дантелени бодита). Продуктите от този тип са много тънки, те не се забелязват под дрехите, но в същото време няма да позволят на тялото нито да прегрее, нито да замръзне.